Kategori Levende kunst

Den uadskillelige: den nye roman af Stuart Nadler
Levende kunst

Den uadskillelige: den nye roman af Stuart Nadler

Ved 34 er Stuart Nadler allerede en anerkendt forfatter. En kandidat fra University of Iowa, han i 2012 modtog National Book Foundation Award til en forfatter under 35 år. Hver af hans bøger, der er anerkendt for dens udgivelse, er oversat til fransk: The Book of Life (2013), en samling af noveller, en sommer på Bluepoint (2015), hans første roman og de fantastiske Les-opskrifter.

Læs Mere
Levende kunst

Vietnam: en uforglemmelig mor og datter tur

"Hvorfor kommer du ikke med mig i Vietnam?" Når Catherine, min ældste, gør dette forslag, et par dage før han rejser til Australien og Asien, er min reaktion ret flad: "Lad os se da, ville ikke være rimeligt! Jeg har ikke pengene ... "Men efter at have deponeret det i lufthavnen tørrer jeg mine tårer og kommer tilbage på min beslutning: Hvor ofte vil min datter give mig et tilbud som dette ?
Læs Mere
Levende kunst

Dekoration: lykke er ved hytten

Denne familie sommerhus blev købt af den nuværende ejer fader i 1950'erne. Det var så mere en rudimentær hytte. I løbet af årene er rummet blevet udvidet, barberet og genopbygget. Det tilføjede rindende vand, elektricitet og WiFi-forbindelse. Men indretningen manglede charme og komfort.
Læs Mere
Levende kunst

Huset, Vanessa Savage: En undertrykkende thriller

Historien Patrick blev aldrig genoprettet af tabet af sit barndomshjem. Den smukke victorianske palæ, der ligger ved kysten i Wales, var for femten år siden skyggefulde mord. Når han beslutter at købe denne bolig, fordømmes siden tragedien, og for at installere sin familie, glider alt ... Karaktererne Sarah, ung kvinde under påvirkning.
Læs Mere
Levende kunst

Et perfekt hjem for familielivet

Det er hjemsted for en ung familie. Et lyst rum på 225 kvadratmeter på tre etager. Da Murray White og hans kone, Sian Richards, købte den, var dette gamle murstenhus, der var omdannet til en duplex, ikke afbetalt. Og interiøret var skræmmende: industrielt tæppe, badeværelser ser 1970'erne lurvede, spejlfarver overalt på vægge, lofter og endda køleskabet.
Læs Mere
Levende kunst

Mélanie Maynard: head-to-head med en spontan kvinde

En lidenskab eller interesse, som jeg ikke kender Puslespilene! Jeg gjorde så meget med min mor under mine besøg på hendes bopæl, at de blev til mig et oase af fred, som jeg genskabte hjemme. Jeg bruger mig til min hobby ved at lytte til gamle franske sange. En rundvisning i antikvitetsbutikkerne tillod mig at finde det perfekte puslespil.
Læs Mere
Levende kunst

Jeg gik over Gaspésie ... og det gjorde mig skør!

Tilbudet på Traversée de la Gaspésie à l'Ankle (TDLG) er uimodståeligt: ​​vandreture på 15 til 20 kilometer om dagen med erfarne guider, komforten af ​​logi og hoteller om aftenen, lækre måltider, hvor de lokale specialiteter er i ære og bagage transport antaget for os.
Læs Mere
Levende kunst

Virginia Beach: havet lige næste

Det er det, jeg er der. Jeg lejer bare en cykel og under Neptuns næse, den emblematiske lokale statue af havets gud - 10 meter høj - jeg går på strandens berømte promenade, strandpromenaden. Tre vev og min ængstelse flyver væk. For før landingen for første gang i Virginia Beach bekymrede ideen om at cykle langs sin legendariske strejke mig lidt.
Læs Mere
Levende kunst

Krydstogter for hvert budget og enhver smag

Ved at udforske dette indre hav i Nordeuropa kan du se så mange byfloretter som muligt, ofte på UNESCOs verdensarvsliste, og til at dokke næsten hver dag i et nyt land. Mens højdepunktet for et krydstogt i Østersøen forbliver Sankt Petersborg (Rusland), berettiger andre byer fuldt ud en mellemlanding, som den meget middelalderlige Tallinn (Estland), en utrolig befæstet by omgivet af to kilometer vægge eller Riga (Letland), indehaver af titlen på den europæiske kulturhovedstad i 2014 og det sublimt koncentreret af jugendstil.
Læs Mere
Levende kunst

3 landsbyer i Quebec hvor man skal leve vinteren grundigt

Tidligere fokuseret på landbrug og skovbrug, er landsbyen Saint-Ferréol-les-Neiges blevet et tilflugtssted for udendørs entusiaster i den gamle hovedstad. Og som navnet antyder, er sne ikke en sjælden vare! I slutningen af ​​Rang Saint-Julien, ikke langt fra kirken, er de 115 km pister af Mont-Sainte-Anne Cross-Country Ski Centre.
Læs Mere
Levende kunst

Ottawa: Fall Getaways

Mine tanter, der bor i Ottawa-området, har altid rost Rideau-kanalen, som kan stå på ski om vinteren. Men de havde aldrig fortalt mig om de to cykelbaner, der kører ved siden af ​​det. Så denne solrige eftermiddag er det besluttet: Jeg finder en cykel, og jeg går på en ekspedition.
Læs Mere
Levende kunst

Oplev Quebec med personligheder, vi elsker!

Jeg kendte dem ... Mere end 30 år siden. Jeg voksede op i Saint Hyacinthe, men min familie og jeg plejede at gå til Townships meget ofte at stå på ski i Sutton, Bromont, Orford eller Owl's Head. Det er en legeplads for mig. For mig er denne region ... Lykke. Når jeg kommer på Highway 10, lige før Granby, falder mine skuldre to inches, mine vejrtrækninger ændres ... Jeg føler mig på ferie.
Læs Mere
Levende kunst

Michel Robidas udstiller sine muses værker

Diane Dufresnes kjole, Celine Dions Eurovision skrædder, Michèle Richard's cabaret outfits, Julie Snyder's Halloween kostumer ved Banquier, Mireille Deyglun's androgynøse brudekjole ... " Jeg havde altid smagen at gå ud over stoffets grænser, for at kombinere teknologier, materialer og effekter, siger skaberen.
Læs Mere
Levende kunst

Camping: 10 ideer til at blive klar

1. Vælg en campingplads efter dine behov At vælge et websted er det vigtigt at vide, hvad du leder efter. Stille og ro eller legeplads og aktiviteter? "En perfekt campingplads til en er ikke nødvendigvis den ideelle campingplads til den anden," advarer Marie-France Bornais, forfatter til bogen Le Québec en camping.
Læs Mere
Levende kunst

Familieferie: 7 gode grunde til at forlade huset

Foto: Caroline Dostie (Marianne Prairie og Odile Archambault). At gå sammen med familien, om en eftermiddag eller tre uger, er ofte kompliceret. Planlægning alene kan fraråde os. Det er blandt andet af denne grund, at forfatterne af bloggen mor har en plan, Odile Archambault og Marianne Prairie, har besluttet at udgive en bog om deres eventyr.
Læs Mere
Levende kunst

Rejse: Lande i Loire over vand

Båden venter på os ved marinaen. Ved synet af det imponerende flydende fartøj føler jeg mine knæ bøje. Jeg forventede en rudimentær pram, ikke sådan en rummelig yacht! To hytter, to toiletter med brusebad, et fuldt udstyret tekøkken ... "Skal du køre det?" Jeg spørger min kæreste. Faktisk er det ikke så meget et spørgsmål som en bekræftelse: Du skal spille kaptajnen, fordi jeg ikke tager roret på denne liner.
Læs Mere
Загрузка...